Glemt detaljer?

SENSE
SLANK MED
FORNUFT

Billede af SENSE forslag til morgenmad

HVORFOR HAR JEG VALGT AT SAMARBEJDE MED SENSE - Slank med fornuft?

        

 

Kostvejledning der skaber varigt vægttab

Hos Time2Fitness tror vi på at en sund livsstil opnås gennem en kombination af træning og sund kost. Det kan være svært at ændre sine vaner og tage de sunde valg, hvis ikke man er bevidst om hvad sunde valg indebærer.

Derfor tilbyder vi kostvejledning ved personlig træner og kostvejleder Rikke Hamman, som er indehaver af ”Detlykkes.dk”.

Rikke vedleder ud fra SENSE principperne, som netop bygger på sund fornuft og sunde valg.

Hvad er SENSE?

SENSE er en måde at spise på, som gør det nemt og overskueligt at sammensætte gode og sunde måltider. Med SENSE slipper du for at tælle kalorier og sammensætte makroer. Det eneste du skal bruge, er dine hænder og en spiseske.

SENSE er ikke en slankekur – det er en livsstil. Det handler om at vælge de sunde ting til, men også at lave plads til hygge og socialt samvær, uden at være fanatisk.

SENSE bruger ”spisekasser” som vejleder om sammensætning af måltiderne.

Du har 3 spisekasser til rådighed om dagen, og den kasse skal bestå af 1-2 håndfulde salat og grøntsager, 1 håndfuld protein fra kød, fisk, skaldyr, æg og mager ost, 1 håndfuld stivelse og 1 spiseske fedtstof.

Den model kaldes spisekassemodellen, og SENSE anbefaler at 2 ud af 3 måltider sammensættes efter disse principper. Derudover kan der altid gøres plads til is, kage eller snacks, men så skal spisekasserne selvfølgelig indrettes efter det.

Garanteret vægttab? Virkelig?

Som før nævnt, vejleder vores kostvejleder Rikke indenfor SENSE principperne.

Rikke har flere års erfaring inden for personlig træning, kostvejledning og vanemønstre. Hun har selv gennemgået et vægttabsforløb efter SENSE principperne, og er derfor et levende bevis på at det virker.

Når du lever efter SENSE principperne, sættes der ikke nogen begrænsninger for hvad du må spise. Du føler dig derfor ikke indskrænket eller på kur, og du opnår derfor langt lettere dit ønskede vægttab og holder det, fremfor at tage al vægten på igen.

Ikke noget besvær med at skrive kalorier og macroværdier ned!

Ofte er kostvejledning fokuseret omkring at få så lidt kalorier ind i kroppen, så du forbrænder mere end du indtager. Det kan hurtigt tage modet fra dig at skulle skrive alt ned du spiser, og det indbyder ikke til at spise sundt og varieret, det er simpelthen for besværligt at sammensætte sunde og varierede måltider, når næringsværdierne skal udregnes og skrives ned først.

Med kostvejledning gennem Time2Fitness, får du en hjælpende hånd til at omlægge dit spisemønster til sundere og mere naturligt baseret mad, med gode råvarer og god næring.

Vi sørger for at du har lyst til at blive ved med at spise sundt, og dermed er du – hvis du følger disse retningslinjer, garanteret et varigt vægttab.

Træt af kurer der ikke duer?

Så er du træt af kure, der piner og begrænser dig i dit daglige liv, og tilmed aldrig hjælper dig til at opnå dit ønskede resultat? Vil du gerne have mere energi, og værktøjer til at spise sundt og varieret uden en masse kosttilskud og besværlige opskrifter?

Så kontakt os, og få en snak med Rikke om hvordan du kan sammensætte din nye livsstil med SENSE, så den passer dig allerbedst.

Rigtig mange mennesker er blevet hjulpet til varigt vægttab med Sense. Stort set alle har i flere år har kæmpet med kiloene og har været igennem massevis af slankekure.

Når SENSE virker for dem, skyldes det netop, at det ikke er en ekstrem slankekur, der gør livet svært og surt.

Tværtimod kan du med Sense kombinere god mad, hygge og fest med vægttab.

  • Test
01

SENSE BOOTCAMP - INDIVIDUELLE FORLØB - ONLINE FORLØB - SENSE II

TOP