Glemt detaljer?

VI ER MEGET
MERE END BARE ET
FITNESSCENTER

Vi er meget mere end blot et fitnesscenter

Hos Time2Fitness er vi ikke blot et fitnesscenter – vi skaber velvære, socialt samvær og gode oplevelser.

Vi synes at vi har Jammerbugts mest dedikerede personale, som sikrer alle vores medlemmer en god oplevelse, og opnåede resultater.

Man kunne fristes til at tro, at vi blot er et fitnesscenter med tunge vægte, men vi ved at fitness ikke kan minimeres til blot tunge vægte.

Hos time2fitness tilbyder vi blandt andet

Markedets bedste kredsløbsudstyr fra Life Fitness i form af crosstrainere, løbebånd, summitrainer, stepmaskine, cykler og romaskine.

Med vores kredsløbsmaskiner, kan du træne din kondition og udholdenhed på mange forskellige måder. Dermed bliver cardio lidt sjovere.

Vi har et bredt udvalg af de mest populære hold, som hver for sig træner kroppens styrke,kondition og udholdenhed.

Blandt udvalget af vores hold, finder du blandt andet: rygtræning til at opretholde core-styrke og komme rygproblemer til livs, indoor bike for de hardcore og cykelglade medlemmer, som vil have sjov og sved på panden.

Cross fitness og stram op, som hver fokuserer på funktionalitet og muskelstyrke og yoga, som blander balance, mobilitet og stabilitet i et godt flow.

Til at guide dig igennem holdtræningen, har vi Jammerbugts mest motiverede og professionelle instruktører. De sikrer at du bliver introduceret til de forskellige træningsformer, og samtidig bliver udfordret og får sved på panden.

Time2Fitness styrketræningsafdeling 

I vores styrketræningsafdeling, tilbyder vi det bedste kvalitetsudstyr fra Lifefitness.

Vi har flere serier af styrketræningsmaskiner til alle kroppens muskelgrupper, så du er sikret rammerne for en effektiv og udfordrende træning.

Derudover har vi et cirkeltræningsområde med en serie af træningsmaskiner, som hver især træner en muskelgruppe, og sammenlagt træner hele kroppen på cirka en halv time.

Træning og en aktiv livsstil er altså ikke nødvendigvis ensbetydende med langvarige, hårde sæt. Hele kroppen kan trænes effektivt på cirka 30 minutter.

Er du mere til den gode gammeldags form for styrketræning, tilbyder vi selvfølgelig også et stort frivægtsområde med håndvægte op til 40 kilo, Smith/squat/bicepsstativer samt 3 forskellige bænkpres.

Ydermere finder du i vores frivægtsområde MJ4- Multi-Jungle, hvor op til fire personer kan træne på maskinen på samme tid. På denne station er der blandt andet mulighed for at udføre følgende øvelser: Triceps Pushdown, Lat pulldown, Dual Row, Justerbar Kabeltræk Fast Kabeltræk.

Vi synes at det sociale er en vigtig del af træning og sund livsstil. Det skal være sjovt at træne, men vi vil også gerne skabe rammerne for at vores medlemmer kan nyde tiden før og efter træning sammen. Derfor tilbyder vi morgenbrød og kaffe på udvalgte dage.

Når du er kommet igang, vil vi gerne være med til at holde fast i en god rytme. Uanset om du træner for vægttab, en mere veltrænet krop, genoptræning af en dårlig ryg, som nybegynder eller blot for at nyde det sociale samvær, vil du føle dig velkommen.

Om Time2Fitness huset 

På 1. salen har vi et hyggeligt lille cafeområde, hvor medlemmerne kan mødes til en snak og sparring før, under og efter træning.

I Time2fitness opleves den gode stemning og atmosfære, der gør centeret til noget ganske særlig. Vi stiler efter at være et sted hvor alle skal føle sig velkommen.

Der er mulighed for at medbringe børn. De leger og hygger sig i børneområdet imens du træner. Vi glæder os til at byde dig velkommen i et center med masser af glade medlemmer og topmotiverede instruktører.

TOP