Glemt detaljer?

INSKTRUKTØR OG FYSIOTERAPEUT METTE MUNK

RYGHOLD

Træning af ryg og core

Holdet er for dig, der gerne vil træne med fokus på ryg, core, balance og koordination. Vi arbejder med hele kroppen og tilpasser øvelserne efter hver deltagers niveau. Instruktøren sørger for, at du bliver udfordret og får en effetiv træning med sved på panden.

Vi arbejder med at øge stabiliteten omkring ryg- og maveregionen med delelementer som styrke og bevægelighed. Primært vil der arbejdes mod at øge udholdenheden i ryggens muskler samt arbejde omkring coremuskulaturens stabilitet. Der vil være meget fokus på, at teknikken bliver udført korrekt, og at der dermed skabes kvalitet i bevægelserne, da disse elementer er essentielle for god kontrol af kroppens muskulatur. Der vil arbejdes mod en god kropsholdning og hensigtsmæssige bevægmønstre. Holdet vil blive mere individuelt baseret ift. holddeltagerens hverdag, således at hver enkelt deltager kan gå fra timen med teknikker og strategier til eget behov.

Der vil blive brugt forskellige former for redskaber i holdtimen såsom: stepbænk, vægtstang, bold, elastikker, vægte osv. Der være mulighed for at spørge Mette Munk Larsen om råd og vejledning ift. den rygproblematik, den enkelte har.

TOP